Sanovita

Alternativa pentru cei care doresc sa reduca sau sa renunte la consumul de carne in vederea dobandirii unei sanatati mai bune!

Alimentatie sanatoasa prin produse integrale bio : cereale integrale, lapte vegetal, fructe uscate, seminte si fructe oleaginoase, produse din soia, miere naturala, bere de ghimbir, zahar brut, sare de mare, faina integrala, paste integrale.

 Inceputul si consolidarea afacerii a fost dificila din pricina faptului ca pe de o parte, populatia nu era informata si avea o suita de prejudecati fata de soia ( vestitul “salam de soia”)  iar pe de alta ca oamenii aveau un stil de alimentatie dependent de obiceiurile alimentare mostenite.

 Prin actiuni de degustare a produselor, informare si alte metode de promovare, afacerea a prins contur, SanoVita devenind primul jucator important in acest domeniu.

 Cunoscuta mai ales ca producatorare de Musli Clasic, SanoVita a pus pe piata peste 150 de produse, dintre care pot fi amintite: musli, fulgi de cereale sub diferite forme si combinatii, fructe uscate si confiate, bautura din soia, texturate din soia, zahar brut din trestie, seminte. O buna parte dintre produse pot fi catalogate bio.

 SanoVita a dezvoltat relatii cu firme importante din Europa, Asia si Australia. Prin propria retea de distributie si consolidarea punctelor de lucru regionale (Bucuresti, Movila, Arad etc). participari la targuri si expozitii in tara si in strainatate in vederea dezvoltarii si imbunatatirii continue a produselor pe care le ofera, SanoVita s-a dezvoltat vizibil in fiecare an.

 In ultimii ani firma a accentuat o relatie speciala cu renumita companie Sanitarium din Australia, propunand astfel pietei produse de o calitate deosebita.

 Cu peste 100 de angajati, o echipa dinamica la conducere si importante investitii în desfasurare, SanoVita isi urmareste obiectivul de a fi un jucator important pe piata alimentelor sanatoase, contribuind astfel la imbunatatirea starii de sanatate a populatiei.
 
www.sanovita.roAdauga comentariu